Bagaiamana Hati Dan Jiwa, Bila Melihat Gambar ini? 3


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum dan selamat menjalani hari ini dengan indah dan ceria. KY hari ni cerialah juga, walaupun kerja banyak, tetap ceria, dah tanggungjawab kenalah laksanakan kan? Tadi KY jalan-jalan kat wall facebook, dan ada satu gambat yang membuatkan KY hilang sedikit keceriaan hari ni...nak tahu gambar apa???? meh tengok...
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v


Apa perasaan u alls??? terkejut tau KY lihat, ini ayah ke siapa, tak pasti. adakah patut buat macam tu, apa kata kita ramai-ramai buat juga kat dia, lepas tu kita tanya..apa dia rasa, seronok ke, suka ke atau sakit. apa punya manusia ni, tak ada perasaan perikemanusiaan langsung, apa lagi kasih sayang....KY sedih tengok baby tu nangis....

Artikel Berkaitan

67 ulasan:

  1. dah tengok tapi tak sampai hati nak share.. gila agaknya lelaki tu.. kesian sungguh

    BalasPadam
    Balasan
    1. entah...kalau normal tak mungkin buat perkara mcm tu kan?

      Padam
  2. ya allah manusia jenis apakah ni. !

    BalasPadam
  3. dah berapa kali tengok bila few frnd share kat facebook, terkilan ada manusia sekejam itu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kadang2 tak hais fikir, kenapa dia lakukan perkara begitu

      Padam
  4. sakit betul hati tengok kan???

    BalasPadam
  5. sian kan buat pada insan yg tak berdaya sebegini..memang kejam sangat

    BalasPadam
    Balasan
    1. sbb dia tahu baby tu tak dapat buat apa2lah dia buat mcm tu, cuba dia buat kat org yg tahu membalas

      Padam
  6. Astagfirullah aladzim...
    itu gambar memang betulan, KY? sungguh biadab...

    BalasPadam
    Balasan
    1. gambar betul, dikongsi di laman fb..biadap memang biadap

      Padam
  7. Balasan
    1. aaa...itulah, KY pun tertanya2 juga

      Padam
  8. masyaallah.. binatang pun tahu sayangkan anak... gerammmmmmmmmmmmmmnya tengokkkkkkkk

    BalasPadam
    Balasan
    1. sabar mak sabarrr...eehhmmm...KY pun sebenarnya geraammmmm....juga

      Padam
  9. Bagaimana KY bisa menemui gambar ini, itu orang bisa dihukum, soalnya menyiksa anak bayi yg tidak berdosa, kalau bisa potonya itu laporkan saja ke polisi, dan itu adalah pelanggaran Ham yg sangat kejam.

    itu namanya Manusia bejad yg tidak bermoral, alias GILA

    Terima kasih infonya KY, selamat malam

    BalasPadam
    Balasan
    1. setahu KY dlm fb memang bilang tengah mencari, betul atau tidak KY juga tak pasti

      Padam
  10. Betul ke gambar ni? Atau sekadar super impose atau gurauan. Tapi jika benarlah...ini hanya perlakuan orang yg tidak siuman.

    BalasPadam
    Balasan
    1. rasanya ambar betul..
      manusia yg tiada perasaan kan?

      Padam
  11. Sekali tgk mcm betul pic ni. Rasa marah. Tp bila tgk byk kali. Mcm lakonan plak. Hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. tapi KY rasa ini betul..tapi entahlah, kalau tak betul pun, sama2lah kita mengambil ikhtibar

      Padam
  12. puteri tengok ramai yang share gambar ni kat fb. Kalau ni gambar betul, lelaki tu memang kejam. Haiwan pun tak layan anak camtu kan kak

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaa...itulah, akk tengok pun terkejut, ada juga manusia yg buat mcm tu

      Padam
  13. Balasan
    1. tiada kata lain yg boleh kita katakan pada manusia mcm ni..memang biadap

      Padam
  14. Astaghfirullah,
    Benar-benar perbuatan yang tak terpuji..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ini yang membuatkan kita lagi sakit hati pada manusia yg tak punya hati perut

      Padam
  15. Astaghfirullah

    Ni bukan manusia, binatang namanya!

    BalasPadam
    Balasan
    1. apa lagi, kita bagi kat dia..heee

      Padam
  16. Kalau ditempat saya bila ada gambar atau perbuatan seperti itu walaupun hanya gurauan apalagi kalau benar terjadi,maka orang tersebut dapat dihukum oleh negara.

    BalasPadam
    Balasan
    1. rasanya sekarang tengah mencari juga, tapi tak pasti ambar ini dr mana..malaysia atau luar

      Padam
  17. kunjungan perdana gan..
    salam kenal dan sukses terus..

    BalasPadam
  18. Astaghfirullah... itu manusia super kejam! bagaimana dia bisa berbuat begitu terhadap anak kecil? dan masih sempat-sempatnya pula ada yang mengcapture photonya,, hmmm.. ini bisa menjadi tindak pidana kalau di Indonesia

    BalasPadam
    Balasan
    1. kadang2 mereka fikir ambil suka2 aja, tapi mereka tak tahu itu akan menjadi isu..

      Padam
  19. .. masyaAllah,, itu orang tua stres kale ya?!? kok tega banget. bener^ gak punya hati tuch ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. eemm..KY rasa di suka2 aja..tapi dia tidak tahu itu salah

      Padam
  20. Tak de akal punya jantan!! jom kita pijak dia ramai2 pulak!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. jommm...itu yg patut kita buat kat dia, biar dia rasa apa yg si kecil itu rasa

      Padam
  21. mata tak mampu melihat..hati sebak..jiwa meronta2 ingin memeluk si kecil..sukma terasa ingin menjerit2...siapakah pemilik qalbu yg tiada belas kasihan itu..?

    BalasPadam
    Balasan
    1. entahlah..kadang2 manusia ni tak tahu menghargai pemberian..

      Padam
  22. kejadiannya di mana ini KY, na'udubillah ini semoga tidak ada lagi kejadian macam itu

    BalasPadam
    Balasan
    1. maaf KY tak pasti...

      ini dijadikan ikhtibar buat kita

      Padam
  23. tak tega mata ini melihatnya

    BalasPadam
    Balasan
    1. eemm...gimana baby itukan, pasti kesakitan disaat itu

      Padam
  24. Hush....tak berakal ke apa...maca. Ni punya org pun adakan KY...

    BalasPadam
    Balasan
    1. eeemmm...itulah, apalah salah baby tu..bukan tau pun apa yg dia buat

      Padam
  25. ish.. x berhatti perut langsung...

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang...sanggup dia buat mcm tu kat baby yg tak tahu apa2

      Padam
  26. Hmm..kenapa ini harus terjadi kepada bapa ni? Mcm tak dpt berfikir dgn baik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. eemmm...itulah yg kita tak habis fikir.kenapa sanggup buat mcm tu

      Padam
  27. manusia ke haiwan tu? waras ke tak waras.. yA ape nak jadila manusia mcmni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. eemmm...entahlah itu pun tak dapat dipastikan...tapi kalau ini perbuatan yg sangat menyakitkan hati mana2 insan yg melihat

      Padam
  28. astaghfirullahalazim...smpainya hati ..knpa kejam sgt ni?????

    BalasPadam
    Balasan
    1. melakukan pada insah yg tak mengerti dan tak tahu apa2 memang sangat kejam

      Padam
  29. you are in point of fact a just right webmaster.

    The website loading pace is amazing. It sort of feels
    that you're doing any unique trick. Moreover, The contents are masterpiece. you have done a fantastic process in this topic!

    My blog :: film en streaming x francais (tri5.org)

    BalasPadam
  30. In this grand design of things you actually receive an A+ just for hard
    work. Where you actually misplaced me personally was first in the details.
    You know, people say, details make or break the argument..
    And it could not be more accurate in this article.
    Having said that, allow me say to you precisely what did do
    the job. The article (parts of it) is definitely highly powerful and that is probably the reason why I am making
    an effort to comment. I do not make it a regular habit of doing
    that. Second, although I can easily notice a jumps in logic
    you come up with, I am not necessarily sure of just how you appear to unite your details which help to make the actual conclusion.
    For right now I will, no doubt yield to your
    position but trust in the near future you actually link the facts much better.


    Look into my web site :: xxx pornographie

    BalasPadam
  31. That is the best blog for anybody who desires to find out about this topic.
    You realize a lot its virtually exhausting to argue with
    you (not that I really would need�HaHa). You positively put a new spin on
    a topic thats been written about for years.
    Great stuff, just nice!

    my blog ... video x entierement gratuit

    BalasPadam
  32. I drop a comment when I like a article on a website or if I have something to contribute
    to the discussion. Usually it's a result of the fire displayed in the article I browsed. And on this post "Bagaiamana Hati Dan Jiwa, Bila Melihat Gambar ini? 3". I was actually excited enough to create a thought ;-) I actually do have a few questions for you if it's allright.
    Is it simply me or does it look as if like a few of the comments come across like they are written by brain dead individuals?
    :-P And, if you are writing at other online social sites,
    I'd like to follow you. Would you make a list the complete urls of all your communal sites like your twitter feed, Facebook page or linkedin profile?

    Feel free to visit my website: film por no gratuit ()

    BalasPadam
  33. Howdy! Quick question that's completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when viewing from my iphone4. I'm trying to find a template or plugin
    that might be able to correct this issue. If you have any suggestions, please share.
    Cheers!

    Here is my blog post - fre porn movie (wiki.gamecp.com)

    BalasPadam
  34. hey there and thank you for your info � I have definitely picked up anything new from right here.

    I did however expertise some technical issues using
    this website, since I experienced to reload the website lots
    of times previous to I could get it to load correctly.

    I had been wondering if your web host is OK?
    Not that I am complaining, but slow loading instances times will sometimes affect your placement in google and
    could damage your quality score if ads and marketing with Adwords.
    Well I am adding this RSS to my email and could look out for a lot more of your respective intriguing
    content. Ensure that you update this again soon.

    My webpage - sexe gay video (japan.oracleclinic.com)

    BalasPadam
  35. I'm extremely inspired with your writing talents as neatly as
    with the format for your blog. Is that this a paid subject or did you modify it your self?
    Either way stay up the nice high quality writing, it�s rare to look a nice weblog like this one today..


    Feel free to visit my web page ... film pono
    - http://www.aiko-art.com/,

    BalasPadam
  36. Wow! This can be one particular of the most useful blogs We have ever arrive across on this subject.

    Actually Fantastic. I'm also an expert in this topic so I can understand
    your effort.

    Have a look at my site: film porno recent

    BalasPadam
  37. You really make it appear so easy with your presentation but I in finding this topic to be actually something which I
    think I might never understand. It sort of feels too complicated and very broad for me.
    I am taking a look forward on your next submit, I'll attempt
    to get the grasp of it!

    Also visit my web site :: vedeo porno gratui (iplip.dothome.co.kr)

    BalasPadam
  38. Good information. Lucky me I came across your blog by accident (stumbleupon).
    I have saved it for later!

    my site; voir filme x gratuit - ,

    BalasPadam
  39. After looking at a number of the articles on your web page, I really appreciate your technique of writing
    a blog. I book marked it to my bookmark website list and will be checking back in the near future.
    Please check out my website as well and tell me your
    opinion.

    Check out my web site filme sex gratuit

    BalasPadam