Jom Cantik Berseri Bersama Jamu Nenek

Assalamualaikum... bertemu lagi kita malam ni, ingat tak pagi tadi MY ada buat artikel tentang kecantikan? ok...malam ini kita sambung lagi, kalau tadi kita bincang tentang kecantikan luaran, apa kata malam ni pula kita bincang tentang kecantikan dalaman..baru adilkan????

MY rasa ramai yg tak tahu tentang kemunculan JAMU NENEK NI, oooiiiii...u alls jangan tak tahu, femes sekarang ni dia hahhhaa...jamu ni di datangkan 3 jenis, JAMU HERBS, JAMU DETOX dan JAMU DARA&AWEK MUDA bila digabungkan ianya telah diberi nama SET PUTERI BALQIS 
combinasi terhebat untuk wanita...jom kita bincang serba sedikit tentang jamu ni..

*memperbaiki kulit yg bermasalah dan rosak akibat pengunaan bahan kimia
*merawat masalah resdung
*merawat masalah jerawat dan jeragat
*merawat parut dan cela yg degil
*melicinkan struktur kulit kasar dan berlubang
*mencerah kulit yg kusam dan gelap
*menghilangkan garis halur dan kedutan
*kulit lebih anjal, cerah sekata dan berseri

*menaikkan seri muka dan awek muda
*menurunkan berat badan dan memejalkan aset kewanitaan
*membentuk tubuh, mengelakkan kecut, kendur dan kecut
*membekalkan tenaga tambahan
*merawat masalah keputihan
*membantu mencantik dan mencerahkan kulit
*melancarkan peredaran darah
*merawat segugut dan menstabilkan haid
*tubuh lebih ringan dan bertenaga

*menurunkan paras kolestrol
*menyikirkan lemak, racun, toksik, air, angin dan lendir dalam badan
*merawat masalah sembelit dan buasir
*tubuh lebih cergas dan ringan
*diformulasi dr ekstrak sena, halia, kunyit, serai, jintan, inai mekah dan perbagai herba yg bertindak menguruskan dan menurunkan berat badan

jom kita lihat testimoni sikit


aaa...tu lah serba sedikit, tak larat nak tulis banyak2..letih doh jari duk nekan hehhehh...
kalau u alls nak lihat lebih banyak, pergi je ke fb MY ye..

siapa yg berminat nak cantik dan nak try..dijamin 100% selamat
whtspp 01118914435