tips rawat resdung dirumah tanpa makan ubat

TIPS RAWAT #RESDUNG DI RUMAH TANPA MAKAN UBAT
.
.
Tidak Sakit.
Lebih selamat.
Lebih berkesan.

🌱 IKHLAS OIL 🌱

TERBUKTI BERKESAN HANYA DENGAN SAPUAN SAHAJA UNTUK MENYELESAIKAN MASALAH SIMPTOM RESDUNG:

✔ KERAP BERSIN
✔ HIDUNG TERSUMBAT
✔ HIDUNG BERAIR
✔ GATAL MATA, TELINGA, HIDUNG, MUKA
✔ SAKIT KEPALA
✔JERAWAT RESDUNG

➡➡ guna konsisten pasti MUJARAB BUKAN SEMENTARA TAPI SELAMANYA

πŸ‘ͺ Sesuai digunakan seawal 2 tahun
🌸 baru 1x guna dah boleh NAMPAK KESAN
🌸 sedap pakai ikhlas oil ni sejuk berangin
🌸 wangi, sangat menenangkan dan rasa fresh
🌸 TAK MELEKIT

1 BOTOL (10ML)  ➡ tahan 50-60 hari penggunaan
nak cuba? nak lebih info? tekan hotline kat bawahπŸ‘‡πŸ»

wasap.my/601118914435/sayanakrawatresdung
wasap.my/601118914435/sayanakrawatresdung


tak semua peduli tentang hidung gatal merenyam dn berair

Assalamualaikum

TAK SEMUA YANG PEDULI TENTANG #HIDUNG_GATAL MERENYAM DAN #BERAIR

Sanggup tergaru-garu depan kawan tambahan tengah makan #SEAFOOD. Sampai merah merah hidung tu. Tapi dalam tak sedar hidung gatal dan berair ni boleh menyebabkan hidung

▶️ #BUSUK macam bangkai
▶️ #BERDARAH
▶️ #TERSUMBAT

Sebab tu kami sarankan guna Ikhlas Oil. Mujarabnya dia sampai ramai yang jatuh cinta dengan calitan pertama. Bau wangi semerbak, sejuk macam ais, nyaman macam dalam salji.

Kelebihan Ikhlas Oil :

♥️ Merawat gatal hidung mata telinga
♥️ Merawat hidung tersumbat
♥️ Merawat #jerawat
♥️ Mencegah hama dari terus membiak

kami nak bagi  #FREE_POSTAGE + #FREE_GIFT pada yang whatsapp sekarang.

wasap.my/601118914435/sayanakrawatresdung





u

lendir punca resdung teruk jom rawat

Assalamualaikum, uols tahu dak apa punya sebenar resdung?

Tahukah anda punca resdung disebabkan oleh lendir

Lendir yang tersumbat di rongga sinus

Lendir berkumpul lama dan menyebabkan lendir tu penuh kuman hama resdung

Mulalah jadi simptom simptom resdung tu

✔ gatal muka
✔ bersin
✔ hidung berair

Jadi apakah cara penyelesaiannya?

Gunakan ikhlas oil dan sapu di t zone dan tulang pipi.

Ikhlas membantu rawatan luar dan dalaman resdung.

Kesan serta merta anda akan rasa kenikmatannya bila bebas resdung!

Selamat mencuba😘


berminat boleh tekan link ni

selamba jerr awak delete feecback saya

Assalamualaikum, 13 hari di tahun 2019, apa yang kita dapat setakat ni, puas hati? apa2 pun dont give up ok😁

ni nak citer sikit pasal feecback resdung

Ikhlas Oil ni dah buat aku cuak. Aku tak sanggup nak handle sambutan gila-gila dari customer.

Ini semua customer tu punya pasal.

Dia bagi feedback gempak habis dekat FB aku sampai jadi viral. Customer berebut nak cuba ikhlas oil.

Cuba korang baca feedback dia:

Saya dah guna ubat ni memang betul mujarab dan berkesan.
Saya beli set 3 botol terus sebab share dengan kawan.
✔hidung dah rasa tak ketat dan selesa
✔kahak mudah keluar
✔hidung tak berhingus

UBAT RESDUNG PUN SAYA DAH TAK MAKAN SEKARANG - tuan ahmad arif

Delete salah. Tak delete masalah!

Ikhlas Oil ni dah selesaikan banyak masalah customer aku.

Antara kehebatan Ikhlas Oil ni satu satunya produk resdung yang beri kesan serta merta untuk korang:
1. KERAP BERSIN LAGI LAGI PAGI
2. HIDUNG BERAIR DAN TERSUMBAT
3. HIDUNG, MATA DAN TELINGA JADI GATAL-GATAL

Saya tak jamin langsung Ikhlas Oil boleh selesaikan semua masalah korang

Tapi saya jamin korang akan berpuas hati dengan ikhlas oil

Nak cuba sebotol dulu pun boleh TAPI belum ada lagi ambil SEBOTOL RM38

Hampir semua ambil SET DIAMOND RM80+ FREE GIFT dan UNTUNG RM 20!
Sebenarnya PROMO HQ ni memang menyusahkan hidup saya.

Kalau korang nak tahu. Pakej ni lah yang buat customer saya tadi marah bila saya delete feedback dia.

Korang pun nak rasa result macam mana dia rasa?

Tekan Link ini
www.wasap.my/601118914435/ikhlasoil





jom rawat resdung tanpa telan ubat πŸ˜‰

tahu dok betapa bahayanya resdung kalu dok di rawat

Assalamualaikum, bertemu lagi kita, kali ni MY nak kongsi betapa bahanyanya resdung
meh meh baca sama sama

"TAHUKAH ANDA BAHAYANYA #RESDUNG NI KALAU TAK RAWAT !"

Dikkk, kalau akak jumpa ikhlas oil ni dari dulu takdalah akak berhabis beratus ringgit dan pernah beribu habis.

Resdung akak memang teruk.Pagi-pagi waktu subuh mesti bersin.Hidung gatal, tiap malam mesti tersumbat dan bila nak tidur rasa tak selesa sangat.

Alhamdulillah rezeki akak dipertemukan dengan ikhlas oil. Memang betul betul berkesan!
(Kak intan, seremban)

Haaa tu antara ribuan testimoni pengguna ikhlas oil. Kak intan hanya tiru sebijik sebijik cara dalam video niπŸ‘‡

RUGI BESAR KALAU AWAK BELUM GUNA IKHLAS OIL NI SEBAB :

➡ JIMAT BANYAK DARIPADA BUAT  SATU RAWATAN DAH RM 50 TAPI IKHLAS OIL LAGI #JIMAT!
➡ BERKESAN
➡ SESUAI DARI UMUR 2 TAHUN HINGGA DEWASA
❌ Tak perlu makan ubat
❌ Tak perlu buat rawatan
✔ RIBUAN TESTIMONI BERJAYA
➡ LULUS KKM

tak sabar nak cuba?
TEKAN LINK NI SEKARANGπŸ‘‡

www.wasap.my/601118914435/IkhlasOil




jom rawat resdung tanpa telan ubat, sapu sapu ajerrr

jom rawat resdung tanpa telan ubat

Assalamualaikum awakkk

sapa kat sini ada masalah resdung? kerap bersin, hidung berair, mata gatal, merah merah, dan yang paling ditakutkan keluaq jerawat satu muka, Allahhu

kadang2 kita dok cakak jugok telan ubat hari hari ork, padahal kita tahu, kalu duk telan sokmo, bakal efek pulok pada dalaman kita, takut pulok kan

ok, MY ada artenatif baru dalam rawatan resdung, cara paling mudah, anak kecik pun suka, biasalah dia orang kan dok suka sangat telan ubat

Ikhlas Oil, pernah dengo dok, ubat resdung yang tengah hangat kat pasaran, laku molek, barang jadi orang cari lahhh

hanya sapu sapu ajerr dah boleh matikan kuman resdung dari akar paling dalam, aaa dasyat dok😁😁

kanak kana seusia 2 tahun sampai lah beruban, boleh pakai, meh MY bagi sedikit kebaikkan ikhlas oil, next post MY bagi testi yang hot meletop ok


berminat nak cuba and nak tahu lebih ditel boleh wasap MY ok
atau boleh ke fb MY
klik jer logo fb tu πŸ˜‰

i am back

Assalamualaikum

mak aiii lamanya ai menyepi, bukan lupa pada blog kesayangan ni, tapi punyalah bizy, tak dok masa nok on, padahal lupa paswordπŸ˜‚πŸ˜‚

nanti nak pi jalan jalan lah kat rumah kawan kawan, lama sangat dok bertegur sapa, boleh naaa

😘😘😘