Set Glowing Pemutih Lady Siena

Assalamualaikum

kak yatie nak ajak uolls cantik2 sebelum raya ni, siapa yg ada masalah kulit kusam dan berjeragat, meh baca dan kenali produk yg tengah viral di fb ni, rugi u kalau tk cuba.

Jom kita tengok produk & serba sedikit testimoni yg ada ok..

Set Glowing Pemutih(Glowing & Whitening Set)
Set rawatan ni ada 2 jenis iatu utk kulit normal berminyak & utk kulit normal kering berjeragat
SET GLOWING JERAGAT

SET NORMAL


Kekuatan Set Glowing pemutih ni adalah pada  Sunblock dia yg   kalau kita guna mmg  muka nampak berair la..fresh & glowing mowing..spf 60  dapat melindungi kulit dari sinaran uv..kalau guna mmg rasa sejuk je kt muka sb dia adalah waterbase dan sgt sesuai diguna masa swimming  sb sunblock ni waterbase so x mudah hilang la ok..dgn testure dia yg halus dan  pinkish  ramai yg guna tanpa bedak kat muka.



then 1 lg yg viral dalam  set ni.Krim pink..apakah kelebihan krim  pink ni ye..banyak ok..tp  terbaik la  utk  merawat masalah jeragat,parut2 dan jika  diamalkn  boleh menghaluskn liang roma serta menaikan seri wajah  dgn  kesan pinkish & of coz la  memutihkn.


Sekarang k.yatie nak tunjuk kan testimoni dari customer yg  berpuas hati dgn  Set Glowing dari Lady Siena










Ada banyak lagi..padan la kan  yg ada ni. Kalau nk tengok lg, ke fb k.yatie ye sayng2

Yang rasa nk cuba dn nk cantik wassap k.yatie ok
01118914435
01118914435
01118914435

Glow magic yg memang magic by lady siena

Assalamualaikum

Glow magic yg sememangnya magic, sblum kyatie cerita pnjang lg, meh nk kenalkan rupa glow magic ni


Ada 3 tone warna mengikut kesesuai kulit

Aaaa..tu rupanya, ini bkn krim siang or sunblock ini adalah foundation. Glow magic foundation @ GMF. Tp ia bkn setakat foundation ok..efek dn kesan memang magic..jom lihat di bawah







Kyatie cerita sikit kelebihan, 
🎀dihadirkan dgn spf50
🎀kecerahan berganda
🎀hilangkan kesan burn di wajah akibat matahari
🎀kesan glowing berpanjangan
🎀pudarkan jeragat dn parut
🎀menutup cela dgn sempurna

Nak lagi hebat rasai sendiri.
Jngan fikir dn tngok pada harganya ye syg, 
Tngok pada efek dn kesan yg kita dapat..
#glowmagic, foundation terhebat masa kini,
Cerah, putih, gebu, licin, glowing, shining, 
Hanya dalam 1 bekas..

Wassap 01118914435
Wassap 01118914435
Wassap 01118914435