Bahana resdung, wajib baca

Assalamualaikum

Masuk je rumoh, kena sapu, kena mop, bersawang doh. Tapi dok pe im back haa

Story tuk malam ni, uols kena baca dan hadam citer ni, kisah tentang RESDUNG. Jangan pandang remeh tau resdung ni. Ia boleh rosakkan sistem dalaman kita.

Resdung ni ada jenis keluar dan ada jenis makan dalam, hok luar tu biasalah, macam jerawat, butir gatal, kulit meroh meroh, hok kita takut ni yang makan dalam.

Pengalaman my friend, kebetulan k.yatie ke rumah dia, terkejut tengok mata dia bengkak macam nak terkeluar, i tanya dia, kenapa, dengan selambernya dia jawab, resdung, dah biasa dah.

Aikk, biasa? kita tengok pun takut, dia cakap biasa? sekarang dengo kabo dia sakit, tapi dok berat, cuma dalaman dia dok berapa nok stabil, ada je yang tak kena, k.yatie doakan dia akan sembuh, rindu jugok dengan dia.

Tuk uols yang ada resdung, rawat dari sekarang, jangan nok comel luar je, so k.yatie sarankan amal #sangsuria, jamu terbaik untuk resdung. Dok mahal pun dik, lagi mahal kesihatan kita.

Kelebihan jamu sang suria@skin


Kalu uols nok tengok testi klik kat fb k.yatie kat atas tu ok. Mana yang nok cuba boleh wsp akk 01118914435





Set Glowing Pemutih Lady Siena

Assalamualaikum

kak yatie nak ajak uolls cantik2 sebelum raya ni, siapa yg ada masalah kulit kusam dan berjeragat, meh baca dan kenali produk yg tengah viral di fb ni, rugi u kalau tk cuba.

Jom kita tengok produk & serba sedikit testimoni yg ada ok..

Set Glowing Pemutih(Glowing & Whitening Set)
Set rawatan ni ada 2 jenis iatu utk kulit normal berminyak & utk kulit normal kering berjeragat
SET GLOWING JERAGAT

SET NORMAL


Kekuatan Set Glowing pemutih ni adalah pada  Sunblock dia yg   kalau kita guna mmg  muka nampak berair la..fresh & glowing mowing..spf 60  dapat melindungi kulit dari sinaran uv..kalau guna mmg rasa sejuk je kt muka sb dia adalah waterbase dan sgt sesuai diguna masa swimming  sb sunblock ni waterbase so x mudah hilang la ok..dgn testure dia yg halus dan  pinkish  ramai yg guna tanpa bedak kat muka.



then 1 lg yg viral dalam  set ni.Krim pink..apakah kelebihan krim  pink ni ye..banyak ok..tp  terbaik la  utk  merawat masalah jeragat,parut2 dan jika  diamalkn  boleh menghaluskn liang roma serta menaikan seri wajah  dgn  kesan pinkish & of coz la  memutihkn.


Sekarang k.yatie nak tunjuk kan testimoni dari customer yg  berpuas hati dgn  Set Glowing dari Lady Siena










Ada banyak lagi..padan la kan  yg ada ni. Kalau nk tengok lg, ke fb k.yatie ye sayng2

Yang rasa nk cuba dn nk cantik wassap k.yatie ok
01118914435
01118914435
01118914435