Krim ayeobo by ervan rizuan

Assalamualaikum

wowww dah masuk tahun 2020 baru hari nak update blog, nak buat macam mana kan, kehidupan kita sehari2  kadang tak mengizinkan

untuk kali ni kkyati nak review tentang satu produk yang tengah meletop2 ni, korang pernah dengan tentang Ayeobo 4in1, alaaa produk ervan rizuan, anok jati ganu kita☺️ uuuu rugi tak tahu

Ayeobo krim untuk semua kulit, melawo sambil merawat, yang bestnya bila kita apply, ringan sangat, terasa macam tak pakai apa2, nak bertompok lagi lah tidak

lagi bestnya rahsia terhebat Ayeobo glowing sepantas 5 minit, makin berpeluh makin glowing🥰🥰
jom korang nak tahu apa lagi kelebihan Ayeobo ni, baca sampai habis tau



🌷AYEOBO 4 IN 1 🌷

krim meletop dari ervan rizuan

🌷Flawless 5 minit sahaja tak perlu tunggu berbulan2
🌷Pemilihan Colour yg sangat mudah dan sangat senang masuk dengan semua KULIT 🌷takkan kelabu atau BERTOMPOK
🌷Tidak MELEKIT
🌷Rahsia Paling Best Eyeobo ni Jika muka Berpeluh MAKIN GLOWING❤️

Ayeobo ni juga bole👇🏻👇🏻👇🏻
👉🏻Merawat kulit.
👉🏻melicinkan kulit
Sebagai primer sebelum makeup
👉🏻Mengelakkan kulit kusam akibat makeup
👉🏻Mencantikan makeup.

Dalam Ayeoboe ni jugak😭dah mmg ada😍🤤
👉🏻Ada uv protection
👉🏻Medium to full coverage
👉🏻Menutup cela
👉🏻Effect glowing Dan ringan
👉🏻Digunakan untuk menaikan seri wajah dipipi❤☺

Jika Berminat😍bole Pm atau bole wasap sis❤️

wasap.my/601118914435/ayeobo
wasap.my/601118914435/ayeobo

mana dok teray lagi ayeobo meh cepat oder, jangan tanguh2, barang tengoh hot meletop2 ni

#yatiayeobokemaman
#ervanrizuanpunyaproduk

jom kkyati payung testi sekeping dua👌🏻






so tungu apa lagi, jom lah tryyyyy

Tiada ulasan:

Catat Komen