Gambar-Gambar Banjir Di Kemaman 2013

Bismillahirahmanirrahim

Assalamualaikum para blogger, sebelumnya KY nak ucapkan terima kasih sebab u alls sudi singggah ke sini, walaupun dah lama KY tak update hehehe...

Seperti yang KY janjikan pada entri sebelumnya, KY akan kongsikan beberapa gambar banjir yang telah melanda negeri Terengganu terutama di Kemaman. Tempat yang tak pernah banjir pun dah banjir tahun ni, ini adalah banjir paling besar yang KY hadapi.

Oklah.. jom sama-sama kita layan foto-foto ini, oh ye.. sebelum terlupa terima kasih pada u alls kerana prihatin tentang kami mangsa banjir.


My cousin, sempat lagi posing, ini kat rumah mak, tak pernah banjir pun sebelum ni

jambatan di bandar runtuh, sekarang jalan memang jem, sebab guna sebelah....

ini kat nirwana, bangunan y
ang tengah tu bank Islam, eemm..memang dalam air

bandar Kemaman dari pandangan atas, yang warna selut tu, air

ini adalah keadaan bandar kemaman

Itu je yang KY punya, KY berdoa cukuplah sekali di uji sebegini...namun seandainya datang lagi, KY terima dengan tabah...terima kasih semua..wassalam