Kini Muncul Kembali

Bismillahirahmanirrahim

Assalamualaikum dan sebelum terlambat KY ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru 2014 buat sahabat tersayang..macam cipsmore kan KY ni, kejap ada, kejap hilang..maaf ye, nak buat macam mana, keadaan memaksa...

Ualls tahu kan keadaan di Kemaman baru-baru ni, dilanda banjir besar...tahun lepas kawasan perumahan dekat KY air cuma paras lutut je, tapi tahun ni..paras dada, semua barang tak dapat di selamatkan, termasuk laptop kesayangan..

Tapi apa pun KY bersyukur kerana KY sekeluarga selamat...sempat keluar dari kawasan tu sebelum air tinggi. u alls sibuk tak? kalau tak...mai lah sini tolong KY kemas rumah...belum siap sepenuhnya ni hahahah....

Oklah...tak nak cakap banyak...cukuplah sampai di sini...InsyaAllah..nanti kita bersua lagi..oh ya, nanti KY kongsi gambar-gambar banjir di kawasan KY dengan u alls ye...sampai bersua lagi wassalam..


40 ulasan:

  1. Alhmadulillahh. KY satu family semua selamat. semoga KY semua tabah dengan ujian dariNya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Nina, insyaallah...selalu ingat semua ini ujian drNya

      Padam
  2. Salam KY,
    Selamat tahun baru. Semoga segala urusan dipermudahkan.

    BalasPadam
  3. selamat malam kak KY, selamat tahun baru...dan selamat bersua kembali :)
    salam

    BalasPadam
    Balasan
    1. slmt malam WS, Insyaallah..KY akan cuba update lebih kerap terima kasih

      Padam
  4. selamat tahun baru..jaga dri :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. slmt thun baru juga syira..terima kasih

      Padam
  5. Selamat Tahun Baru 2014 Juga KY, Semoga banjirnya cepat reda.
    Alhamdulillah kalau semua keluarga pada sehat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah...banjirnya sudah reda...

      Padam
  6. Selamat Tahun baru, hati-hati ya kawan

    BalasPadam
  7. Allahuakbar.. semoga KY bertabah hati..insya allah lepas ni Allah tambahkan rezeki untuk ganti balik yg hilang.. jaga diri..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih Rai, InsyaAllah..semoga rezeki KY dan keluarga lebih murah aamiin

      Padam
  8. Turut sedih dengan dugaan Ky sekeluarga...moga Ky tabah yeh!...

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih ppada rakan yg prihatin

      Padam
  9. syukurlah akak sekeluarga selamat. Meh puteri tolong akak kemas rumah...hehehe :)

    BalasPadam
  10. kalau dekat sure pergi tolong2 kemaskan..mmg letih,kan..mengemas semula rumah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. letih memang tak blh cakaplah kak...namun apakan daya..harus dilakukan juga

      Padam
  11. Happy new year KY. Laaaa...Tak tau pon KY terlibat sama. Bertabah lah yer. Alhamdulillah KY & family selamat.

    BalasPadam
  12. salam KY...
    welcome to blog,sabar ye banjir tu juga anugrah....:)
    apa yang penting KY ngan keluarga sume selamat.

    BalasPadam
  13. salam KY . lama dah tak bersiaran sejak raya puasa kan . Terlibat dgn banjir rupanya . nak sangat tgk gambar2 banjir tuh . selamat berkemas yer ... heheheee

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum KY.......

    lama betul menyepi.....rindu pula....ala kesianya KY......mesti penat mengemas kan....?

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumussalam Yan,

      rindu ye..terima kasih
      KY pun rindu apa lg dgn rakan2 blogger

      Padam
  15. Salam ukhuwah dari bunda.....
    semoga dipermudahkan segala urusan...

    BalasPadam
  16. rasa lama tak komen2 sni..alhamdulillah semuanya slmt akk..

    BalasPadam
  17. slmt tahun baru yg dh berlalu seminggu atie..,

    BalasPadam
  18. Nice respond in return of this query with firm arguments and telling the whole thing regarding that.


    my web site :: cheapties ()

    BalasPadam
  19. Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article.
    I will be sure to bookmark it and return to read more of your useful info.

    Thanks for the post. I'll definitely return.

    Also visit my web blog; Business Electric

    BalasPadam
  20. This is my first time visit at here and i am truly happy to read everthing at single place.


    Also visit my webpage logbook loan ()

    BalasPadam
  21. I every time spent my half an hour to read this blog's articles every day along with a mug of
    coffee.

    My web blog :: click - firstcapitalcup.com -

    BalasPadam