Cantik Bersama Glow Magic Foundation SPF50

Assalamualaikum..kali ni, MY nak perkenalkan  pada u alls GLOW MAGIC FOUNDATION SPF50...kalau u alls guna ini, pasti jatuh hati, takkan gunakan yg lain hahahaha..

sebelum citer panjang lebar, mai MY beri info sedikit sebanyak untuk pengetahuan u alls..foundation ni sesuai untuk semua jenis kulit, spf50 tu melindungi kulit kita dr sinaran UV & UVB.. MY beri sedikit kebaikkannya disini..



*memberi efek kulit muka yg licin, flawless & glowing
*tahan lama
*menutup parut jerawat, jeragat & cela
*tak perlu memakai bedak
*ringkas, mudah & cepat
* ada 3 tone warna
*no1 ~~untuk kulit putih
*no2 ~~kulit natural
*no3 ~~sawo matang

sini MY tunjukkan penguna tegar GLOW MAGIC FOUNDATION SPF50






Ualls tahu tak? foundation ni takkan sesekali burn kan wajah kita, walau duduk di bawah terik mentari.. MY dulu pun tak berapa nak percaya, tapi sbb geram tengok orang cantik, MY cuba beranikan diri, Alhamdulillah..sekali cuba jatuh hati sampai sekarang...

kalau nak tahu lebih lanjut, whtspp MY ok..
MY pakai, MY jual..
01118914435