Maaf, Cukup Sampai Disini

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum, KY nak sambung tajuk di atas...maaf..cukup sampai disini buat seketika haaa...suspen tak? perasan pulak KY ni...Alhamdulillah...Allah masih memberi peluang kita bersama lagi di dunia maya kesayangan kita semua, medan memupuk ukhwah yang indah...

Sepuluh jari KY susun memohon maaf buat semua, kerana tak sempat nak singgah blog dan baca penulisan terbaru u alls, kesibukan yang ada tidak mengizinkan KY melayari, bertandang, bergosip dan bercanda di blog u alls..beginilah nasib seorang tailor heee..

Keletihan juga melanda, kekurangan masa rehat..balik dari masjid dah hampir pukul 10, lepas tu berehat sekejap..kalau kuat sambung balik menjahit... tidur sekejap ..pukul 4 pagi bangun masak untuk sahur.. sambung menjahit lagi... pukul 7 pagi hantar anak ke sekolah, dan sambung menjahit lagiii...pukul 5 petang pula masak untuk berbuka dan begitulah seterusnya....itulah tanggungjawab seorang ibu, besar tauuu...

Habis bilalah masa KY nak blogging? jadi dengan berat hati terpaksalah KY berehat seketika dari blogging, tapi....aaaa..ada tapinya, kalau ada masa yang terluang InsyaAllah..KY akan singgah dan baca artikel u alls cuma mungkin tak ada entri terbaru dari KY.

Kalau di izinkan Tuhan, kita akan bertemu lagi di penghujung Ramadhan atau di awal Syawal.. InsyaAllah...maaf sekali lagi kalau ada salah dan silap yang pernah KY lakukan tanpa sedar atau tidak, apa lagi time komen artikel u alls...manalah tahu kan? dannn....KY pasti akan kembali kalau di izin olehNYA...aamiin...

Jangan lupa KY tauu...Sayang... u alls..



86 ulasan:

  1. ala bagusnya KY ni rupanya tailor...tunjuklah hasil2 kerja KY. Semoga kerjaya KY ni diberkati...pakaian yg menutup aurat, KY pun dapat pahala.

    BalasPadam
    Balasan
    1. fazian, aamiin...terima kasih ya, nak tengok hasil kerja ekk...InsyaAlla..nanti KY ciba upgade, heee..nak tempah ke hihi

      terima kasih Herman

      Padam
  2. xpe puasa ni rezeki menjahit hihihihihi... nanti raya up entry best² yer...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah...ada jugalah rezeki tambahan untuk tahun ni, masya....

      lepas raya ekk..InsyaAllah

      Padam
  3. Balasan
    1. salam Ramadhan kembali buat kancil dan keluarga

      Padam
    2. berharap dapat kembali ke dunia blog...jangan lama menyepi

      Padam
  4. YOLAH..kita lambat ambil kain kt kodai..jagan2 jahit tepi depa dah jahitkan kot hee..

    pasni sy pula yang menyusul

    BalasPadam
    Balasan
    1. eeemm...kan senang pandai jahit sendiri, last minit pun tak apa heee

      Padam
  5. Adik ipar saya juga seorang tukang jahit oleh itu saya amat memahami kesibukan KY. Eloklah di utamakan tempahan pelanggan, itu amanah yg lebih besar dr blogging. Bila tiba masanya nanti...silalah kembali bersama kisah2 yg segar.

    BalasPadam
    Balasan
    1. InysAllah...BM, terima kasih atas sokongannya

      Padam
  6. salam ramadhan KY.
    Wahh.. bizi menjahitla lepas ni eh? xpe xpe. rezeki tu. dapatla beraya sakan nnt. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam Ramadhan kembali buat Gematria,

      eemmm..bizy Ramadhan heeee..tapi beraya biasa2 je..tak adalah sampai sakan haaaaa

      Padam
  7. rindu ramadhan :) ..
    hai akak.. miss u too.

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih miz tia, sentiasa miss u hihih

      Padam
  8. amin... iya mbak KY semoga puasanya lancar dan bisa bertemu lagi di hujung ramadhan atau lebih tepatnya idul fitri hehehehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. aamiin...InsyaAllah...di panjangkan usia kita akan bertemu lagi, terima kasih Nady, Agus..selamat berpuasa

      Padam
  9. assalamualaikum...KY :)

    bulan ramadhan mmg bulan kita sibuk dgn ibadah dan aktiviti sampingan lebih2 perempuan..ambik upah menjahit la buat kuih laa :)

    slmt berpuasa dan beribadah KY :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumussalam ayie,

      eemmm...tapi tahun ni KY tak ambil upah buat kuih, tak sempat rasanya, sbb tempahan menjahit banyak sikit....terima kasih ayie

      Padam
  10. ok. KA faham.. apapun utamakan mana2 yg perlu diutamakan yer ... take yr time !

    BalasPadam
  11. See you kak yati..sampai bertemu lagi..jgn cuti blog lama sgt k :)

    Pss pandai la sya nasihatkan orng kan..padahal hahaha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. heeee...betul tu nasihat org pandai kan? InsyAllah Abu, panjang umur kita bertemu lagi di dunia maya ini aamiin

      Padam
  12. nak update entri masa bulan puasa ni ngan perut berkeroncong mmg xkuar idea..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. eemmm...tak apalah, kalau dah kenyang, baru update heee

      Padam
  13. Mencari peluang terbaik di ruang setahun sekali Allah berikan. Concentrate dulu mana yg perlu. Insya-Allah ada masa pasti blog ini tak kan lari mana. Mohon maaf juga dari kakak Atie. Moga ibadah kita diterima Allah. Amin..

    BalasPadam
    Balasan
    1. aamiin...terima kasih akk, semoga segala amalan yg kita lakukan di terima Allah aamiin,

      Padam
  14. salam puan..

    hangat2... runtuh!!
    ape benda yg runtuh??..jom sekodeng blog akk..D))

    BalasPadam
  15. wah kak KY sibuk sekali ya...mohon maaf lahir dan batin ya kak

    BalasPadam
    Balasan
    1. begitu juga dengan kak KY, sekiranya ada silap dan salah, mohon di maafkan, selamat berpuasa WS

      Padam
  16. hehehe tak pe kak , kalau ada masa baru boleh berblog :)

    BalasPadam
  17. Selamat Hari Raya KY.. ∩__∩

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah cepatnya haaaa...selamat hari raya juga buat mieza dan keluarga, mohon maaf zahir batin

      Padam
  18. nanti dah kembali, jangan lupa singgah teratak boni kacak tau..hehehe

    BalasPadam
  19. salam ramadhan kak... dan kesempatan ini juga remy nak ucapkan selamat ahri raya...... maafkan kalau ada tersalah bahasa dan tinda disini....

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama-sama Remy, mohon maaf juga dari akk, selamat hari raya

      Padam
  20. luar biasa, seorang ibu rumah tangga yang baik. sampai jumpa lagi nanti ya boss.

    Selamat Berpuasa, Salam.

    BalasPadam
    Balasan
    1. InsyaAllah...semoga Allah panjangkan usia utnuk kita bersua nanti aamiin

      Padam
  21. jangan sampai baju sendiri tak terjahit lak ya ... selamat menjalani ibadah puasa ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. heee...vee, baju sendiri beli yg dah siap je haaa

      Padam
  22. semoga dipermudahkan dengan jadual harian penuh macam ni dan selamat berpuasa.

    BalasPadam
    Balasan
    1. aamiin...terima kasih DH, selamat berpuasa

      Padam
  23. Kunjungan silaturahmi Mbak KY, semoga ibadah puasanya masih lancar, selamat berpuasa. Salam..

    BalasPadam
    Balasan
    1. aamiiin...terima kasih Boku, dan selamat berpuasa juga buatmu

      Padam
  24. Balasan
    1. slama Ramadhan juga buat kak nah, selaamt menjalani ibadah puasa dengan penuh kesempurnaan

      Padam
  25. sedih plak Kancil kalau KY tidak buat entri...menarik untuk Kancil membaca semua entri KY

    BalasPadam
    Balasan
    1. InsyaAllah..kalau dipanjangkan usia kita pasti akan bertukar cerita lagi disini, terima kasih ye kancil, selalau sport KY

      Padam
    2. sentiasa menanti entri baharu daripada Kakak

      Padam
  26. Selamat Menjalankan Ibadah Puasa KY

    Mohon maaf bila ada kesalahan

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat berpuasa juga buat Laurencius, mohon maaf zahir dan batin dr KY

      Padam
  27. Salam KY...
    selamat menjalani ibadah puasa...
    semakin busy wanita itu semakin besar pahala nya...in sya allah..
    KY bole melakukan nya

    BalasPadam
  28. selamat berkarya Kak KY. semoga ramadhan ini success semuanya ya, ibadahnya yang berpahala berlipat, dan karyanya yang juga berpahala.

    BalasPadam
  29. .. mohon maaf lahir n batin ya kak?!? smoga bulan Ramadhan kali ini kita mendapatkan berkahnya. aamiin,, ..

    BalasPadam
  30. ramadhan kali ini mestilah kita lebih banyak mendekatkan diri pada ALLAH, kegiatan yang lain bolehlah diistirahatkan sejenak....happy Ramadhan, mohon maaf lahir batin....salam :-)

    BalasPadam
  31. owh KY rupanya tailor..utamakan dulu yg mana penting..
    selamat berpuasa dan selamat hari raya yg tak lama lg akan menjelang tiba

    BalasPadam
  32. owh.. amik upah menjahit.. x pe2... dah habis tempahan nanti, boleh berbloging balik. hehehe

    BalasPadam
  33. Assalamualaikum.

    Allah kak..saya baru nak membalas jejak yg bertandang ke blog saya..saya ingat akak nak berhenti dah.

    Kelethan sangat ya kak.. :) tak mengapalah, urusan keluarga tentulah lebih utama. Moga urusan akak dipermudahkan olehNYA..

    Jangan berhenti terus kak, sayang..nanti lepas puasa sambung balik ya ^_^

    BalasPadam
  34. hai akak :) .. apa kabar.

    BalasPadam
  35. ok,, muga sucses ae sobat,, dan di tunggu kembali ke blognya,, :)

    BalasPadam
  36. setiap kali ramadhan kegiatan dan kesibukan terasa lebih padat dari biasanya...justru disinilah kita harus pandai menjalankan semua rutinitas yang biasa kita lakukan dibulan sebelumnya tanpa harus terhalang oleh ibadah puasa kita.
    salam sehat dan ceria selalu u/KY dan keluarga

    BalasPadam
  37. salam KY

    rindulah...banyak lagi ke jahitan tu..moga siap seperti yg dikehendaki pelanggan ye...

    p/s..mu buat ambe saspeng je...hehehe

    BalasPadam
  38. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  39. Utamakan yang lebih utama.. dah betullah apa yang KY buat tu.. ^_^
    Salam Ramadhan Al-Mubarak

    BalasPadam
  40. salam KY...salam aidilfitri... tabarakallah ;)

    BalasPadam
  41. lama gk mampir.., dan belum terlambat tuk mengucapkan..

    selamat HAri Raya Idul Fitri
    maaf klo ada salah2 kata.. *smile

    “Ƭαqobbαlαllαhu minnαα ωα minkum
    (Semogα Alloh menerimα αmαlku dαn αmαl kαliαn).”

    BalasPadam
  42. lama tak menyapa, mumpung masih suasana lebaran di bulan syawal, saya datang mengucapkan mohon maaf lahir batin, keep happy blogging always...salam :-)

    BalasPadam
  43. Salam KY,
    Apa khabar...semoga sentiasa sihat dan ceria disamping keluarga tercinta. Salam lebaran...

    BalasPadam
  44. Mohon maaf lahir dan batin. Maaf telat kak kY.

    BalasPadam
  45. selamat hari raya idul fitri yah

    BalasPadam
  46. Unquestionably believe that which you said. Your favorite
    reason appeared to be on the internet the easiest thing
    to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people think about worries that they plainly do not know about.
    You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing
    without having side-effects , people could take a signal.

    Will probably be back to get more. Thanks

    Visit my web page; films porno gratuit en streaming

    BalasPadam
  47. I almost never create remarks, however after browsing a bunch of
    responses here "Maaf, Cukup Sampai Disini". I do have 2 questions for you if you do not mind.
    Could it be only me or does it appear like a
    few of the remarks look like they are written by brain dead folks?
    :-P And, if you are writing at additional online social sites, I'd like to follow you.

    Would you list of every one of your social sites
    like your twitter feed, Facebook page or linkedin profile?


    Here is my webpage; films porno straming

    BalasPadam
  48. excellent issues altogether, you simply won a new
    reader. What may you suggest in regards to your publish
    that you just made some days in the past? Any sure?

    Also visit my web site - cheap holidays to mexico

    BalasPadam
  49. singgah jgk hari ni... moga sihat selalu yer

    BalasPadam
  50. angan pernah menyesali dan putus asa dengan segala kehendak ALLAH ,karna selemah apapun ciptaanNYAitu tetap sempurna ,apalagi kita sbg manusia yg di bekali akl dan fikiran.Sooooo!jangan prnah berhenti berusaha dan berdo'a karna AllAH selalu bersama kita.

    BalasPadam
  51. Jangan pernah menyesali dan putus asa dengan segala kehendak ALLAH ,karna selemah apapun ciptaanNYAitu tetap sempurna ,apalagi kita sbg manusia yg di bekali akl dan fikiran.Sooooo!jangan prnah berhenti berusaha dan berdo'a karna AllAH selalu bersama kita.

    BalasPadam
  52. Ooo lama jugak Ky berehat yeh!!

    BalasPadam