selamba jerr awak delete feecback saya

Assalamualaikum, 13 hari di tahun 2019, apa yang kita dapat setakat ni, puas hati? apa2 pun dont give up ok😁

ni nak citer sikit pasal feecback resdung

Ikhlas Oil ni dah buat aku cuak. Aku tak sanggup nak handle sambutan gila-gila dari customer.

Ini semua customer tu punya pasal.

Dia bagi feedback gempak habis dekat FB aku sampai jadi viral. Customer berebut nak cuba ikhlas oil.

Cuba korang baca feedback dia:

Saya dah guna ubat ni memang betul mujarab dan berkesan.
Saya beli set 3 botol terus sebab share dengan kawan.
✔hidung dah rasa tak ketat dan selesa
✔kahak mudah keluar
✔hidung tak berhingus

UBAT RESDUNG PUN SAYA DAH TAK MAKAN SEKARANG - tuan ahmad arif

Delete salah. Tak delete masalah!

Ikhlas Oil ni dah selesaikan banyak masalah customer aku.

Antara kehebatan Ikhlas Oil ni satu satunya produk resdung yang beri kesan serta merta untuk korang:
1. KERAP BERSIN LAGI LAGI PAGI
2. HIDUNG BERAIR DAN TERSUMBAT
3. HIDUNG, MATA DAN TELINGA JADI GATAL-GATAL

Saya tak jamin langsung Ikhlas Oil boleh selesaikan semua masalah korang

Tapi saya jamin korang akan berpuas hati dengan ikhlas oil

Nak cuba sebotol dulu pun boleh TAPI belum ada lagi ambil SEBOTOL RM38

Hampir semua ambil SET DIAMOND RM80+ FREE GIFT dan UNTUNG RM 20!
Sebenarnya PROMO HQ ni memang menyusahkan hidup saya.

Kalau korang nak tahu. Pakej ni lah yang buat customer saya tadi marah bila saya delete feedback dia.

Korang pun nak rasa result macam mana dia rasa?

Tekan Link ini
www.wasap.my/601118914435/ikhlasoil





jom rawat resdung tanpa telan ubat 😉