Buat Yang Teristimewa,

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum...semakin hari semakin semakin terasa bahang Ramadhan. u alls dah bersedia? sedia atau tidak kita harus tempuhi dan jalani ibadah puasakan? apa lagi yang sihat tubuh badan, no alasan ok??? Hari ini, 8 haribulan kita tengok anak bulan kan? u alls pernah tengok? KY tak pernah pun, lagi pun, tempat tengok anak bulan tu jauh juga dari tempat KY..macam mana rupa anak bulan tu ye????

Puasa-puasa yang lepas dah ganti, terutama kaum hawa, kalau sudah, Alhamdulillah...tapi pada yang belum, cepat-cepat dah tak ada masa ni..nanti bulan puasa, makin sibuklah KY ni, u alls kan tahu, sejak dua menjak ni, KY kurang update blog kan? KY sibuk siapkan tempahan raya, KY ni kerja sambilan kat rumah, sebagai tailor, tapi tahun ni tak banyak ambil tempahan baju, sebab banyak yang upah jahit langsir...Alhamdulillah...ada juga rezeki tambahan....

Oh yee...sebelum lupa KY nak ucapkan terima kasih bebanyak buat u alls yang sudi follow blog buruk KY ni, tapi sayang ada sesetengah follower yang tak tinggalkan jejak, malah di profilnya juga tak ada link, habis macam mana KY nak jejak balik kan? dan pada 24 Jun yang lalu, sebenarnya genap 1 tahun blog ini wujud, tapi KY terpula nak buat entri penghargaan pada tuan punya blog apa lagi follower dan pembaca setia, pejam jelik pejam jelik, setahun dah, sekejap je rasa, tapi Alhamdulillah, masih ada pembaca yang setia, mengikuti dari awal kemunculan blog ini hingga sekarang.

Dan KY juga berharap, dapat jugalah u alls ilmu yang tak seberapa di sini, KY pun bukan pandai sangat, apa yang KY kongsikan itu dari pengetahuan dan pembacaan saja, kalau ada yang tersalah tersilap harap di tegur agar kita sama-sama dapat memperbaikinya ok..InsyaAllah..nanti KY akan buat priview untuk blog-blog terpilih dan pembaca setia, sebagai tanda terima kasih yang tak terhingga dari KY, dan u alls harus tahu juga blog ini ramai juga pembaca dari negara jiran, Alhamdulillah...dapat juga rating luar negara haaaa...

U alls nak tahu...pada satu ketika blog ni, tak duduk dalam carta negara Malaysia, tapi Indonesia, mungkin waktu tu traffik lebih dari negara jiran, tapi Alhamdulillah...sekarang dah stabil dan telah kembali ke warganegaraan KY..hihiih...Ok lah, setakat ini pertemuan kita untuk kali ini, tak nak buat ucapan Ramadhan lagi hahaha...jangan lupa nanti kita sama-sama teropong anak bulan yee....Wassalam...

Khas Buat U alls