Suka Membaca? Jommmm....


Bismillahirrahmanirrahim

Masih belum terlewat untuk KY ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha, kepada teman-teman KY di sini, dan terima kasih juga pada yang telah berikan ucapan pada KY...Alhamdulillah...kesihatan KY sudah beransur pulih dan bolehlah KY menulis kembali...biasalah musim-musim macam ni..kesihatan tak stabil heeeee....

Tapikan? ada juga kebaikkan di sebalik semua ini, nak tahu apa? KY lebih banyak masa untuk membaca. biasanya masa untuk membaca, tak terlalu banyak. U alls suka membaca? KY memang suka, tapikannnn...kalau KY membaca, baru masuk setengah muka surat pertama, aduuhh...mata dah mula layu..last-last, buku tu yang tengok KY bukan KY dah hehehhe...

Disini KY nak kongsikan buku yang terbaru KY beli, KY beli dengan rakan fb, secara onlinelah...nak tengok...jom


Buku ini dari penulis yang sama iaitu Syed Alwi Alatas. ketiga-tiga buku ini, berkisarkan tentang kehidupan harian kita, jadi tak salah kalau kita baca dan ambil ikhtibar...Apa-apa pun, hadapi hidup ini dengan SENYUMAN...jom baca sama-sama

Dan satu lagi, KY sempat khatam setengah artikel yang KY copy dari teman blogger, KY ini, kalau ada artikel yang menarik dan boleh di buat rujukan, KY pasti copy dan simpan..ada masa terluang KY akan geledah semua dan cuba menghayati dah fahami isi-isinya...nak tahu juga ke? Jom


Ini adalah antara artikel dari rakan blogger Ustaz Abd. Razak. Bukan dari ustaz saja, dari rakan blogger lain pun ada, tersimpan rapi dalam fail...tapi belum khatam lagi heheheee....Oklah, itu je yang KY nak kongsikan untuk kali ini....Siapa suka membaca angkat tangannnnn....

Benarlah pepatah melayu mengatakan, Membaca Jambatan Ilmu. Wahai teman-temanku, janganlah malas membaca, kita inikan kurang ilmu, katanya mahu maju, jadi jommm...semaikan sifat membaca dalam diri.