Ini Je Yang Mampu Di Buat 3

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum dan satu ciuman untuk u alls, buat apa hujung-hujung minggu ni, ada paln bagus ke heeee, KY biasalah plan sentiasa bagus, duk kat rumah sambil blogwaking haaaa...dah masak semua? atau masih ada yang leka dengan fb dan blog, ibu-ibu jangan macam tu tau, siapkan kerja penting dulu nanti baru kita main-main di alam maya ni....

U alls suka tak makan ni...
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v


In je yang mampu KY buat hari ni, hari-hari masak nasi boring juga, lagi pun nanti petang ada jemputan makan, jiran sebelah nak buat makan, nak masuk rumah barunya, nanti hilang pulak seorang lagi jiran...sedih tau..

u alls hari ni masak apa? tentu masak sedap-sedap ni...tengok je mi rebus KY, tak ada yang aneh-aneh di dalam sebab yang kat rumah ni, tak suka banyak bahan di dalam, jadi KY masak simple je...janji sedap kan? hahaaa..perasannnn..ok lah jemput semua makan ye....