Maaf..Bukan Tak Menghargai Tapi..

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum, rasa cam rajin sangat nak menulis, nak kata banyak masa, tak juga, ikut mood kan? hari ni, tak ada apa yang MY nak cerita, cuma nakberterima kasih ada rakan blogger yang sudi singgah dan follow MY. blog ni sebenarnya dah lama juga, tapi setahun yang lalu, MY kurang aktif, dengan alasan yang sangat popular...bizy..

oleh sebab tak terjaga, macam2 dah berlaku pada blog ni, ada yang cakap susah nak follow, ada cakap susah nak tinggalkan komen..tapi itu lah, MY pun tak pandai nak servis, jadi terpaksalah biarkan begitu..inshaaallah...akan di servis hihih...


dan untuk pengetahuan u alls, blog ni memang tak ada bloglist, bukan tak menghargai rakan2 cuma..pun dalam servis hihihi...lagi pun MY suka blogwaking melalui sibider (betul ke ejaannya, lantaklah...) blog, dan yang paling utama, tempat ping artikel..seperti group blogger di FB dan G+..

rindu juga MY nak kongsi artikel yang bermanfaat, agar kita sama2 beroleh ilmu, tapi tu lah..ilmu ni tak boleh tulis sembarangan, kan salah informasi, susah kita...biasanya sebelum menulis artikel begitu, MY pasti akan fahami nya terlebih dahulu, tapi kalau dah tak ada masa nak membaca..macam mana..terpaksalah hold dulu..

pada rakan2 yang singgah kat sini, seboleh bolehnya, MY mohon tinggalkan link di tempat komen, senang MY nak singgah balik...

eeemmm...esok lusa, dah mula kerja, nanti susah sikitlah nak buka blog ni, inshaaallah...MY akan cuba hidupkan balik seri rumah MY ni, mungkin u alls tak kan nampak MY di siang hari, tapi MY akan merayap time malam...nak jadi macam kelawar..merayap di waktu malam.....

apa apa pun terima kasih sekali lagi,.. rakan2 blog sentiasa di ingatan, walaupun dah lama tak bertegur sapa, MY masih ingat u alls..so...jangan putuskan ukhwah yang terjalin..kita eratkan agar ianya semakin berseri dan berpanjangan...aamiin