Koleksi Bersama Artis

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum, dah makan semua, dah tahu tajuknya kan? cam bangga pulak bunyi kan? haaaa...MY bukan apa saja nak kongsi dengan u alls, bukan senang tau nak jumpa ngan artis ni...MY kalau time2 cuti suka duk kat kedai kepok pak saudara, yg paling penting..artis2 malaysia ni, memang suka keropok kat situ..lain masa nanti MY akan kongsi pulak tentang makanan yg paling popolar di negeri Terengganu tu..ok

untuk hari ni, jom layan beberapa gambar koleksi yg MY ada..jangan jeles tauuuu....

u alls kenal tak? apa tak kenal...jangan bohong..hahhaa
ini memang otai rock kita..memang friendly orangnya..tabik spring sekali

one more otai..ini memang teruja bila jumpa dia, kat dlm tv lain kat luar..eeemmmm, memang hensem heeee..pun sama, no sombong2.. tabik spring juga kat Doto' kita ni...

ini otai ke? ini bakal otai Tomok...tengok jarinya..best nya keropok..katanya haaaaa

eh ehe hehhhhh...artis ke ni, no no noooooo...ini my lovely...muahhhh, nak interframe juga...jangan marah aaaaaa....ok byeeeeee