Please, Hormati Keluarga Mereka

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum, dah seminggu kita beraya, tapi tak habis2 lagi, MY pun banyok rumoh lagi dok jalan, cuti pun belum habis, puas hati betullah cuti tahun ni...doh naik bosan duk rumah hihihi...

time cuti baru ni kan, banyok sungguh berita kemalangan, subhanallah....bila ajal datang menjemput, tak kira masa kan? saat kita sedih, saat kita sedang bergembira.. cuma kita ni je, masih tak sedar2 lagi, sampai waktu, time kita pulak...yang MY tak fahamnya, kenapa ada yg sanggup share gambar2 kemalangan tu, subhanallah...tak fikir ke tentang perasaan ahli keluarga mereka...


dan yg lagi hairan, ada yg sampai kutuk mangsa kemalangan, nauzubillahminzalik...kenapa sampai macam tu sekali, maut tu kan rahsia Allah...manalah kita tahu, time balik raya ni, ajal kita sampai, kalau kita berhati2 sekalipun, bila dah sampai waktu..pergi jua kita..

pada u alls, hati2 lah bila nak buat sesuatu ye, fikir masak2 dulu, bukan apa, telajak perahu boleh gok kita undur, kalau dah terlepas kata, padah pada kita...