I Miss U Alls

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum teman-teman KY, maaf ye lama tak online..rindunya KY kat u alls, u alls rindu KY tak..KY nak minta maaf sebab tak sempat lagi nak blogwaking..dah 2 minggu line internet tak ada di kawasan KY. Ini pun online di libary..bolehlah online sekejap...

 

Pasti banyak cerita yang KY tertinggalkan? KY pun tak nak tulis lagi entri terbaru, nantilah setelah line kat rumah ok, baru KY menulis lagi ok..sebenarnya banyak yang KY nak kongsi..jadi.... entri kali ini tak ada apa-apalah, cuma KY nak beritahu itu saja..supaya teman-teman blogger KY tak lupakan KY..jangan anggap KY dah tak nak berblog ok..InsyaAllah..KY akan sentiasa berblog dan menulis selagi ada yang sudi membaca penulisan KY..

Eeeemmm...komen-komen yang belum KY balas, sabar eekkk..nanti KY balas dan pasti balas...Sekali lagi KY minta maaf sebab tak dapat singgah di blog u alls lagi..Salam sayang buat semua...I MISS U ALLS.....Muaahhhhh....

57 ulasan:

  1. We never forget you KY. You are my friend, our friend in the cyber world. You will never be forgotten. Take your time first for your own need, friend, family and relatives. We are here always near you every where and every time

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih Asep..Alhamdulillah KY dan keluarga sentiasa bersama heee

      Padam
  2. salam KY...
    I miss you to...1 2 3....

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumussalam Yan..thanks 1 2 3 juga hehee

      Padam
  3. Balasan
    1. terima kasih, InsyaAllah...nantikan kunjungan KY pula ok

      Padam
  4. sentiasa ingat dan rindu selalu! hehehe

    BalasPadam
  5. Duhhh... cantik nian imagenya. hmmm.......

    BalasPadam
  6. rindu pada KY juga...sampai terbawa dlm mimpi...hehe

    cantik gambar gif tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ooo...sampai mcm tu sekali hehehe...

      Padam
  7. Walaikumsalam....
    pastilah rindu KY....rindu saling bersilahturrahmi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih Roe...semoga persahabatan ini berkekalan

      Padam
  8. sama la kak.... saya pun dah lame tak dpt nk berblog.... baru hari ni nak panaskan badan balik....

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha...pasti punya semabagt baru yg membarakan? hihi

      Padam
  9. السلم عليكم ورحمة الله

    Moga KY sihat hendaknya dengan izin~Nya..aamiin

    Saya pun sama tak boleh online lama-lama coz berada di luar, nak publish N3 dan komen pun guna handfon.

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumussalam ustaz,

      Alhamdulillah...masih sihat dan terima kasih

      semoga semuanya cepat selesai ye ustaz

      Padam
  10. Balasan
    1. Alhamdulillah...semuanya dah ok, terima kasih

      Padam
  11. sayalah orangnya yang merindukan awak tu..hehehehe

    BalasPadam
  12. mlm mbk KY. sma mbk kngen lma gk liat postiang mbk KY yng selalu bagus bikin pengunjung senang singgah. salam hanat mbk KY

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat pagi..Alhamdulillah..sekarang semuanya dah ok..jangan lupa ya datang lagi baca post terbaru

      Padam
  13. Wa'alaikum salam... ni entri penuh semangat baru di tulis tentunya ya...

    BalasPadam
  14. Salam ukhwah (^_~)
    baru sahaja bermula untuk merindui awak heheh
    take care !!

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih

      apa2 pun thanks ya sudi singgah ke blog KY

      Padam
  15. Alaikumsalam, pasti semua pada rindu ma KY

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumussalam..terima kasih, KY juga rindu pada semua

      Padam
  16. Alhamdulillah kita semua rindu ma KY ,dah lama tunggu artikel baru dari KY

    BalasPadam
  17. Jadi menunggu entri berikutnya nih sahabat...

    Mohon bantuannya sahabat untuk KLIK butang G+1 dalam artikel saya mengenai dan berjudul IPHONE 5 GADGET IMPIAN semoga sahabat berkenan membantu.
    Terima kasih sebelum dan sesudahnya saya ucapkan

    BalasPadam
  18. Selamat beraktifitas KY, semoga sihat dan sukses selalu,....

    BalasPadam
    Balasan
    1. aamiin..KY masih di beri kesihatan yg baik

      Padam
  19. Salam Ky, Kat tempat Nh pun gitu gak, Line tenet wat hal.. nasib ada guna streamyx ni.. hais..

    okey ky kami sentiasa menunggu entri terbaru Ky dan merindui Ky, hehe ayat jiwang la plak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumussalam NH, sekarang TM tengah service line kut hehee

      terima kasih sudi rindu KY hahaha

      Padam
  20. miss u to sobat blogger, ^_^

    BalasPadam
  21. Makasih mba sudah mampir ke blog saya, mudah2an dengan awal jumpa pertama kali ini bisa saling mensupport untuk meramaikan blog kita. Salam balik untuk berkunjung dan berkomentar.

    BalasPadam
    Balasan
    1. InsyaAllah...dan terima kasih kembali

      Padam
  22. maunya gratisan trusss ni... *smile

    BalasPadam
  23. Pantas saja komen KY jarang nampak di blog kawan-kawan, rupanya KY sedang sibuk.
    Saya tunggu entri baru dari KY.

    BalasPadam
    Balasan
    1. eeehhhmmm...sekarang semua sudah ok..jangan lupa bacanya

      Padam
  24. takpe KY, blog hanya refreshing dari rasa penat dan menjadi hiburan sahaja. tak perlu kau fikir yang begitu. enjoy sahaja lah.. namun kami menunggu pulak ceritanya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu, blog sambil mengisi masa lapang..thanks ya

      Padam
  25. Assalamualaikum KY,berkunjung melihat kabar anda,mudah-mudahan line internet kembali lancar.

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumussalam...Alhamdulillah sekarang semuanya sudah ok

      Padam
  26. alaaaaa joe x leh beca le hehehe i miss u hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. awat takleh baca..apa2 pun thanks

      Padam
  27. x pe.. take ur time.. heeeheh

    BalasPadam