Twitter Dan Page Blog

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum...eeemmm...menyepi lagi KY kan? nak buat macam mana, masa tak mengizinkan. tapi walaupun dalam kesibukan, dapat juga menjenguk blog teman-teman, tapi tak banyaklah..maaf ye, nanti KY pasti terjah semua...wahhhh..semua tu, heeeee

Kali ni, KY nak stop dulu buat entri, KY cuma nak ajak u alls ikut KY. u alls nak? bukan ikut ke rumah KY tau..tapi ikut KY di twitter dan page blog hahaaaa...suspen tak? KY baru create twitter dan page..dulu pernah ada twitter tapi terpaksa close. Jadi KY buat yang baru..dan harap ada yang sudi ikut.

KY dah letak kat tepi tu....Mungkin boleh bersembang lebih mesra sedikit? tak salahkan? sebagai sahabat. Apa-apa pun thank semua...jumpa lagi dalam entri berikutnya...







35 ulasan:

  1. Balasan
    1. thanks Reo..bisa bertanya khabar nanti

      Padam
  2. Balasan
    1. thanks Herman, KY lupa nama twitter herman..

      Padam
  3. oke kami ikut mbk Ky tpi jang di marain'y gkgkgk

    BalasPadam
  4. saya fan page takde.
    twitter pun takde.
    fb pun jarang2 bukak.
    bukak pun sebab nak ping entri..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak apa..KY baru je pun nak berjinak2 dengan 2 laman baru heee

      Padam
  5. sudah aku like dan follow... :)

    BalasPadam
  6. dah maju setapak lagi KY...nanti ayie tgok dua2 tu :)

    BalasPadam
  7. Duh mesranya tuh image burung beduaan aja. Oke deh KY...

    BalasPadam
    Balasan
    1. mesra ya?..bertemankan..pasti mesra..asalkan tahu batasannya

      Padam
  8. okeh..saya dah ikut dah page tu tau..hehe

    BalasPadam
  9. hadir untuk menyapa disini,
    saya gak ad twitter la mau follow.hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak apa..kalau ada aja boleh follow..thanks singgah ke sini

      Padam
  10. saya tak pandai nak bertwitter..huhu

    BalasPadam
  11. slamat siang mbk. ko mntr nya gk muncul2 heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. slmt malam....udah muncul ni...hee

      Padam
  12. akan follow KY nanti !!
    keep in touch!! (^_~)

    BalasPadam
  13. KA x brp aktif di twt & fb ni

    BalasPadam
  14. udah follow KY, moga jadi teman yang terbaik :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih...nanti KY jengah twitter

      Padam
  15. Kunjungan Perdana mbak admint ya..salam kenal sebelumnya. oya blog dah ku Follow (165)Mohon Followbacknya ya. Thanks

    BalasPadam