Apabila Kerajinan Melanda, Inilah Jadinya


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum, hari-hari khamis macam ni u alls buat apa ni. yang tengah bekerja tu kerja rajin-rajin, jangan malas-malas, nanti report kat bos hihihi...tak ada apa yang penting sangat nak cerita hari ni, tapi nak jugak update blog. maklumlah banyak masa hihih...

Semalam oleh sebab banyak masa, KY rajinkan diri untuk ke dapur. dapur yang paling cantik yang KY punya  heee..maklumlah dapur sendiri mestilah cantikkan? KY ni tak lah pandai sangat bab-bab memasak tapi bolehlah dari tak pandai langsung kan? U alls nak tau tak apa yang KY masak


Tadaaa...Apam Pelangi Kukus, tapi sebab tak ada pewarna lain, jadi pelanginya satu saja haaaa...gebu tak? gebulah macam KY heeee...ok lah..melalut dah KY ni..jumpa lagi lah nanti, jemput makan semua yee...