Iman Anak Kunci Syurga


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum, sebelum KY berceloteh lebih lanjut, KY nak ucapkan terima kasih pada yang sudi follow blog KY yang tak seberapa ini, tapi ada yang follow tapi tak ada link pautan di profil dan tak tinggal apa-apa jejak, jadi....macam manalah KY nak jejak balik, KY harap pada yang follow tu, kalau datang lagi nanti tolong ye, tinggalkan link, di ruangan komen pun tak apa..ok????

Okkk...kita ke isu asal, u alls suka membaca? eeeemmm..pastikan, sesibuk apa pun, kita mesti ada ruang untuk membaca...carilah peluang, bak kata pepatah, banyak membaca, luas pengalaman dan bertambah ilmu di dada kan? semalam KY jalan-jalan kat bandar dan tertarik dengan satu buku ini...nak tau buku apa???
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

maaf gambar kurang memuaskan, printer tak berapa clear

Taadaaaa....IMAN ANAK KUNCI SYURGA. KY pun belum sempat lagi baca, baru tengok-tengok isi-isi di dalam... tak apa kalau belum sempat baca yang penting beli dulu ada masa nanti baru baca kan? hehehehe..kata oranglah..betul atau tidak tak tau lah...hihiihi. 

Kita tahukan, banyak sekali nikmat Allah yang telah dianugerahkan kepada kita, seperti kesihatan, kecantikkan, harta benda, anak-anak, pangkat dan banyak lagilah..tapi ada satu nikmat yang paling bernilai dan penting iaitu IMAN. IMAN ini tak boleh diwarisikan? tapi harus dicari sama juga seperti mencari harta benda kan? Ayuh sahabat....sama-sama kita mencari sebutir permata yang sangat berharga...bekalan untuk kita di AKHIRAT. InsyaAllah..wallahualam