Jangan Tanya Aku Dimana


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum dan selamat hari minggu pada yang bercuti tu, pantai timur dah start kerja dah hari ini...seawal pagi nak beri kata-kata cinta dan semangat buat u alls dan diri KY sendiri.....supaya jangan berhenti mencari bahagia, kerana ianya sentiasa ada buat insan yang tulus ikhlas dalam mengejar kebahagiaan...



Hari minggu ni, tak ada plan ke? Nak kemana dan yang penting kalian dimana sekarang???? Dimana pun kalian berada 
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

vvvv


38 ulasan:

  1. ahahha same aar ngan akak dik
    lepak ngan anak2 ajee ;)

    BalasPadam
  2. hari minggu aku dikamar,,duduk depat laptop , Online dan nonton :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. wahh..best tu sambil makan2 lagi kan?

      Padam
  3. bikin suspen KY...heheheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. heeee..saja, biar tertanya2, ada ke yg nak tanya?

      Padam
  4. hehe..
    saya lagi tenang saat di rumah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. eeemmm...berehat dr kesibukkan di luar kan?? damai dan tenang

      Padam
  5. .. he..86x. aq kira dimana. ternyata dirumah ..

    BalasPadam
  6. Hari minggu hari untuk istirahat setelah 1 minggu melakukan aktifitas yang pengap dengan pekerjaan.
    Dirumah saja sudah cukup tenang. heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. eeemmm..betul tu wahyu..rehatkan minda

      Padam
  7. hari yang sangat menyenangkan sob, karena hari libur adalah hari yang di tunggu tunggu banyak orang hehehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul betul betullll...esok tentu malas bangun pagikan? heeee

      Padam
  8. sama la..sy pn d rumah..hehe
    follow sini

    BalasPadam
  9. salam KY :)

    KY kalau kat rumah..tentu mengasuh anak2 dan buat kerja kat dapur kan? hehe :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. nama ada tengah sibukkan diri dengan blog ni heheeeee

      Padam
  10. Balasan
    1. rumah?? eeemmmm...jauh ni, jalan untuk sampai ke rumah KY berliku2.. heehehe

      Padam
  11. hahaha nk tny jgk.. KY kat mana sekarang :P

    BalasPadam
  12. kat johor cuti lg.
    esok baru nak start keje :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. jangan malas pulak bangun, cikgu tak boleh malas2..nanti anak murid ikut hihih

      Padam
  13. hahhahaa..
    tjuk gempaq la kak...
    ingtkan akak nak bercuti ke.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe..suspen kan? time2 sekolah tak boleh g mana dah lia..

      Padam
  14. kebahagiaan hakiki yang selama ini aku idam-idamkan
    semoga kita semua mendapatkannya
    kapanpun itu

    BalasPadam
  15. hari minggu dok kat rumah je..hari minggu biasanya saya tak update blog..jarang2 je update..klu blaja balik nanti lg tak berupdate blog nie..:-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye lah, masa cuti memang waktu berehatkan, apa lg student..

      Padam
  16. Ky kt trggnu kt mane?nenek sy kt KT :)

    BalasPadam
  17. lebih baik diam diri di rumah, apalagi sebagai muslimah. thanks

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul itu...dari keluar melakukan aktiviti yang tiada manfaatkan?

      thanks ya sudi berkunjung ke sini

      Padam