Jom Kenali Si Comel KY


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum dan apa khabar semua. Hujung minggu begini tengah buat apa dan nak kemana? bestkan kalau boleh santai-santai dengan keluarga, pergi pantai dan jangan lupa shopping heeee...habislah duit kalau macam ni..

Sebelum ni KY tak pernah kongsi kisah-kisah peribadikan? tapi special untuk u alls KY nak perkenalkan ahli keluarga KY. nak kenal tak? tak nak ke tak nak tak apalah..KY simpan je lah dalam almari.

Tak nak simpanlah, nak kenalkan jugak..jeng jengggg...

v
v
v
v
v
v


cantik tak? comel dan cute kan? tapi ini bukan yang sebenarnya. Ini KY pinjam dari pakcik google hihihi. Ini yang sebenarnya yang KY nak perkenalkan
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


yang ini namanya JOJO, dah tua sebenar dia ni heee..tapi masih stil cantik, bulunya memang kembang. KY suka usap-usap perutnya..

yang ini pulak namanya BABY, babylah sangat...baka ala-ala siam, cukup agresif, dialah membuatkan hari-hari suram jadi ceria heeee

dan ini pulak adalah aksi-kasi jojo dan baby bila bertemu



cukuplah tu tak boleh banyak-banyak nanti u alls berkenan susah pulak KY heee..