Aktiviti Hujung Minggu


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu. KY disini dah mula berkerja esok, maklumlah hari minggu disini hari Jumaat. u alls ada plan nak kemana-mana ke? bawa keluarga jalan-jalan..gi shoping best jugak hihihi...perabihkan duit hujung-hujung bulan...hahaha

Kalau u alls tak kemana-mana apa kata join KY..kita masuk pertandingan mewarna anjuran rumah KY eheee..tak de lah, saja je KY buat aktiviti kat rumah, anak KY yang sulung, minggu ni pulang dari asrama, jadi oleh sebab tak kemana-mana KY pun buatlah aktiviti sendiri..ajak mereka berdua mewarna hihihih...jomlah tengok hasilnya....




ini adik punya..tak siap-siap, dia yang sebenarnya bersungguh eemmm....


ini pulak kakak punya...sebenarnya ini kerja sekolah kakak ni..tak sempat buat kat asrama bawa balik rumah....


tadaaa...hahaaa..ini pulak ibu (KY) punya..cantik takkk..hihihi..KY ambil yang paling mudah, sekali pandangkan..macam lukisan budak darjah 3 hihihihi...



inilah diantara lukisan yang ada, KY print je...bab melukis KY tak pandai..

Pada mereka mereka yang tak tau nak buat apa cuti-cuti ni, apa kata cari aktiviti sendiri, tak de lah buang masa sangat kan? lagi pun aktiviti macam ni boleh mengeratkan lagi kasih sayang yang ada dalam keluarga...kan???? oklah...SELAMAT BERHUJUNG MINGGU SEMUA