Aktiviti Hujung Minggu


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu. KY disini dah mula berkerja esok, maklumlah hari minggu disini hari Jumaat. u alls ada plan nak kemana-mana ke? bawa keluarga jalan-jalan..gi shoping best jugak hihihi...perabihkan duit hujung-hujung bulan...hahaha

Kalau u alls tak kemana-mana apa kata join KY..kita masuk pertandingan mewarna anjuran rumah KY eheee..tak de lah, saja je KY buat aktiviti kat rumah, anak KY yang sulung, minggu ni pulang dari asrama, jadi oleh sebab tak kemana-mana KY pun buatlah aktiviti sendiri..ajak mereka berdua mewarna hihihih...jomlah tengok hasilnya....




ini adik punya..tak siap-siap, dia yang sebenarnya bersungguh eemmm....


ini pulak kakak punya...sebenarnya ini kerja sekolah kakak ni..tak sempat buat kat asrama bawa balik rumah....


tadaaa...hahaaa..ini pulak ibu (KY) punya..cantik takkk..hihihi..KY ambil yang paling mudah, sekali pandangkan..macam lukisan budak darjah 3 hihihihi...



inilah diantara lukisan yang ada, KY print je...bab melukis KY tak pandai..

Pada mereka mereka yang tak tau nak buat apa cuti-cuti ni, apa kata cari aktiviti sendiri, tak de lah buang masa sangat kan? lagi pun aktiviti macam ni boleh mengeratkan lagi kasih sayang yang ada dalam keluarga...kan???? oklah...SELAMAT BERHUJUNG MINGGU SEMUA

50 ulasan:

  1. Ibu punya cunnn. Hihihi. Rajin ibu join. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehhe..kalau tak join tak blh kena join gak mcm mana pun

      Padam
  2. mlm mbk aq kira apa ehhhhhh hasil karya anak mbk KY'y bagus banget mbk. Alhamdulillah kabar baik mbk2 KY ndri gmanah kabar

    BalasPadam
    Balasan
    1. bagus ya? terima kasih hihihi

      Alhamdulillah..mbak juga sihat

      Padam
  3. menarik..esok nak try wat xtxvt tangan ni ngan ahmad...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe..buat jangan tak buat, anak2 seronok kalau sesekali layan kemahuannya

      Padam
  4. ibu yg memahami :) cantik KY buat :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sesekali kena juga ikut kemahuan mereka ni acik kan? KY pun cantik ekk...cam lukisan budak sklh rendah je

      Padam
  5. seronok kan KY buat aktiviti mewarna macam ni dengan anak2..=)

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu kak, sekali sekala bukan selalu kan? ambil hati dia orang, tak salah kan kak

      Padam
  6. nak buat gak.. hehe kalau tengok sorang buat xtvt mewarna ao melukis. mesti terikut2 nak buat gak

    BalasPadam
    Balasan
    1. ooo...hana pun suka melukis ye? blh lah join hihih

      Padam
  7. Wah, baru tau kalau kak KY udah punya anak .. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. eemm..baru tahu? aduhh, dah punya anak besar lagi..hihihi

      Padam
  8. wah pandai pun anak KY melukis. mables mables... hebat..hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheee..kalau yang kecik tu memang suka melukis..

      Padam
  9. Boleh tahan hasil tangan KY...Mesti seronok beraktiviti bersama anak2. Lepas ni cuba aktiviti kitar semula pulak ye...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. seronok..habis bersepah hahaha..

      itulah KY nak buat juga penyakut baju tu...belum berkesempatan lagi

      Padam
  10. wah anaknya pintar menggambar ya, kreasinya bagus bagus...

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih..ibunya lagi pandai hehehee

      Padam
  11. Hehe sama la cuti ni belajar melukis juga cuma lukisan guna mouse la xD

    BalasPadam
  12. as salam KY :)

    dua2nya berbakat...boleh tahan lukisan yg diwarna tu... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumussalam ayie,

      hehehe...apanya dua2, bertigalah....heeee

      Padam
  13. saya pun sama..kalo hujung mggu keje perabihkan duit gaji..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehhee....bila hujung bulan..terganga hihi

      Padam
  14. salam KA.....

    Aktiviti yang menarik.....semuanya cantik2.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumussalan Yan,

      sesekali beraktiviti bersama..best juga

      Padam
  15. Balasan
    1. yui kan baru blk shopping, kenalah berehatkan? hihih

      Padam
  16. Met weekend bersama keluarga tercinta...

    BalasPadam
  17. Bagus mewarna Cik KY daripada anaknya.. ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehee...ia lah..kanak2 mewarna imana sangat..nak main2 je mereka tu, KY pulak yang bersungguh

      Padam
  18. assalamualaikum ... cara terbaik utk eratkan kasih sayang . Anak buah saya buat aktiviti nih bila x dpt tgk kartun sbb mamanya tgk korean drama ... hahahaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumussalam vee,

      itulah bukan selalu pun..KY tak suka tengok citer korea, suka tengok movie tamil heeee

      Padam
  19. selamat berhujung Ahad Kak KY, semoga seronok harinya, riang di hati dan indah di perasaan. sihat selalu yaa..

    mewarnainya si adik bagus, Kak KY. mungkin tinggal ditambah dengan gradasi warna saja agar lebih elok, meski ini pun sudah elok.

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat berhujung minggu juga buat zach, Alhamdulillah....masih diberi kesihatan yg baik, terima kasih

      ya itulah...kalau dah malas datang susah, heee..tak sempat nak siapkan

      Padam
  20. assalam kak,, artiklenya bagus banget ni,, kakak sndri tu yang gambar yea kak ? :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumussalam, terima kasih, kakak cuma warnanya saja, gambarnya ambil dari pakcik google hihih

      Padam
  21. KY , assalamualaikum....hujung minggu yg best dgn anak2.

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumussalam pcl, betul tu..bukan selalu pun dapat berkumpul

      Padam
  22. Selamat malam..
    Lukisannya bagus juga.. ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. slmt malam lukman,
      hehehe...bagus ya..jom lah join

      Padam
  23. gambarnya kayak anak kecil ni... *smile

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihiih..seperti kanak2 darjah 3 kan?

      Padam
  24. wahhh akak pun join sekali yer..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihiih...saja nak turut serta dlm aktiviti anak2

      Padam
  25. bagus aktiviti anak2 ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaa...dari melepak tak tentu pasal, lebih baik mewarna hiih

      Padam