Ini Je Yang Mampu Di Buat


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum, tengah buat petang-petang macam ni? dah solat zohor? Alhamdulillah...time-time macam ni kalau dapat rehatkan minda dan badan..alahaiii...bestnya...hari ni tak naklah buat entri berat, dah dua tiga hari dah berat berat saja entri, takut pulak nanti jadi gemuk susah pulakkan? hehehehhhe....

U alls kalau petang petang kan...u alls rajin tak buat kuih? tak best kalau tak boleh makan, KY ni memang suka makan, sentiasa nak mengunyah, nasib baiklah badan KY susah naik, kalau takkk...en abang pun tak sanggup nak tengok kih kihhhhh....

Mulut nak makan, tapi KY malas nak masak, sebab dah masak makanan tengahari tadi, tak kan nak makan nasi pulak petang-petang...tapi oleh sebab nak makan juga KY pun merajinkan diri buat apa sajalah yang ada kat dapur...dengan keadaan panasnya kat dapur, sampai berpeluh-peluh KY heeeheheee...u alls suka tak makan ni...?????
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v



Aaaaa...siapa suka makan Roti Goreng Bersalut Telur, angkat kening sikittt...tengok betapa malasnya KY, sampai ini je makanan yang mampu dibuat, tapi...ada tapinya..keluarga KY suka makan, jadi kalau KY buat... semua happy maka tak de lah nampak sangat kemalasan KY tu...heheeee...Tapi pada mereka yang dah ada keluarga tu, janganlah selalu amalkan sikap MALAS ni yee...tak baik untuk kesihatan eh salah tak baik untuk keluarga...ok??? Oklah..sampai sini je KY berceloteh buat kali ini..kita jumpa lagi dalam rancangan masak memasak di lain waktu ok...byeeee...