Ini Je Yang Mampu Di Buat(2)


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum, macam mana dengan cuti kalian, happy? eeemmm...time time cuti ramailah kat rumahkan?  ibu-ibu kat rumah tu bercuti tak dari masak hari ni, alaa..ingatkan time cuti boleh juga cuti memasakkan, rupanya tak juga, makin suruh masak sedap-sedap adalahkan?, nak buat macam mana tanggungjawab, kenalah buat....tapi KY kat rumah tak ada orang, abang ke turun KL, tinggallah KY dengan si kecil ni..tapi teringin pula nak makan ni....

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

maka jadilah Nasi Ayam, maaflah lupa nak letak sup kat situ heeee
v
v
v
v
v
v
v

dan pembasuh mulut Bubur Kacang


EEmmm....sedap tak?, mesti sedapkan, kalau tengok saja, heheee kalau rasa apalah rasanya huuhu...sorrylah hari ni tak ada entri yang best, ini je yang mampu dikongsikan. selamat bercitu dan jemputlah makan kalau mahu..

Entri berkaitan:
Ini Je Yang Mampu Di Buat